Language:
Maailman suurin backgammon-sali

Backgammon Takaisin pelistrategia

N. Allan Backgammon on peli, jossa strategiat saattavat vaihtua useammin kuin kerran pelin aikana, ja tästä syystä joustavuus on välttämätöntä kaikille innokkaille backgammonin pelaajille. Kyky ymmärtää, että strategia ei toimi, ja tarpeellisten muutosten tekeminen ovat erittäin tärkeitä tekijöitä menestyksekkäälle backgammonin pelaajalle.

Strategia, josta itse pidän ja nautin, on Back Game, joka ei ole kaikkein suosituin strategia, koska se tarkoittaa pitkällä jäljessä olemista ja vastustajan syömistä, jotta voit antaa itsellesi mahdollisuuden voittaa.

Ennen kuin päätät pelata Back Game -strategialla, joudut määrittämään useita seikkoja, eritoten vastustajasi kotilaudan kiilat, sillä jos saat ankkurin kahteen kiilaan, olet vahvassa asemassa, kunhan vastustajasi liikkuu nopeammin kuin sinä. Kahden ankkurin pitämisessä ja niiden hajottamisessa ei ole mitään etuja, jos heität korkean noppaluvun. Tästä syystä on tärkeää pitää liikkeessä yhtä tai kahta nappulaa, jotka voit siirtää omalle kotilaudallesi ankkurien muodostamista varten. Tällöin kun syöt vastustajan nappuloita, niiden on vaikea saapua alueellesi.

Tämä kuulostaa helpolta, mutta sitä se ei todellakaan ole. Esille voi tulla eri ongelmia: vastustaja heittää uskomattomia arpakuutioita, omat heittosi eivät vastaa pelisuunnitelmaasi (siis liikut liian nopeasti) tai vastustaja ei pelaa oman pelisi mukaan, jolloin vastustaja saa backgammon-voiton sinusta.

Kun aluksi pelaat Back Game -strategialla, on parempi osallistua pienten panosten tai kiinteän hintojen peleihin, koska tämä on monimutkainen strategia, jota on harjoiteltava, jotta varmasti perehdyt tähän backgammonin kaikkein jännittävimpään strategiaan.

Lopussa, kun peli näyttää olevan osaltasi ohi ja vastustaja voittavan helposti, sinun on hillittävä hermosi ja toteutettava suunnitelmasi. Toisiaan se saattaa epäonnistua täydellisesti, mutta kuolleelta ja kuopatulta vaikuttavan pelin voittaminen tuntuu sanoinkuvaamattoman hienolta.

Pelata
Backgammon

Lisää backgammon artikkeleita:

Pelata
Backgammon