Language:
Maailman suurin backgammon-sali

Raha-Backgammon

Pelaa ja Voita Rahaa Play65™n Raha-Backgammonissa

Luotatko backgammon-taitoihisi?

Nautitko kunnon jännityksestä?

Älä tyydy virtuaalirahaan ja egosi hyväilemiseen – Tule mukaan Play65™ oikean rahan pelitilaan

Pelaa Raha-Backgammonia ja Aloita Rahan Tekeminen Verkossa

  • Tee rahaa verkossa pelaamalla suosikkipeliäsi
  • Ansaitse toiset tulot vapaa-aikanasi
  • Voita arvokkaita rahapalkintoja backgammon-turnauksissa
  • Nauti useista arvokkaista eduista ja bonuksista
  • Paranna voitonmahdollisuuksiasi – pelaa oman tasoisiasi vastustajia vastaan
  • Liity ainoaan nettibackgammon VIP-klubiin

Raha-Backgammon

Kuvittele todellisessa maailmassa pelatun backgammonin tuottama jännitys ja nautinto. Kuvittele, että nyt voit kokea nämä tunteet verkossa pitäen samalla yhteyttä pelaajiin kaikkialta maailmasta ja pelaten backgammonia rahasta.
Nykyään voit pelata backgammonia verkossa oikeasta rahasta tai vain viihteen vuoksi. Jos päätät pelata nettibackgammonia oikeasta rahasta, voit saada mahdollisuuden voittaa upeita, tuhansien dollareiden arvoisia palkintoja!

Ensin sinun pitää ladata ladattava backgammon ohjelma turvalliselta sivustolta, minkä jälkeen sinun täytyy luoda pelaajatili. Muutamassa minuutissa voit pelata nettibackgammonia tuhansien ihmisten kanssa eri maista.
Raha-backgammonissa, kuten kaikessa netissä tapahtuvassa kanssakäymisessä, on suositeltavaa valita pelisi erittäin huolellisesti. Useimmissa tapauksissa voit pelata aluksi ilmaiseksi tutustuaksesi backgammon-ohjelmaan. Ota alussa rauhallisesti ja hanki itseluottamusta ennen kuin ryhdyt pelaamaan rahasta.

Varmistu siitä, että peli on varmasti turvallinen. Ei ole suositeltavaa valita sellaista backgammon-peliä, jota ei valvota ja arvioida riittävillä ohjelmistoilla, ja missä henkilökohtaisia tietojasi ei ole suojattu riittävästi. Ennen kuin päätät, missä pelaat nettibackgammonia, on hyvä tarkistaa onko verkossa saatavilla apua reaaliajassa pikaviestimellä, sähköpostitse tai puhelimitse.

Backgammon on yksi helpoimmista rahapeleistä. Voit pelata dollareista pistettä kohti tai voit pelata pelin tietystä rahasummasta.Jos olet hyvä backgammonin pelaaja ja jos päätät osallistuabackgammon-turnauksiin netissä, saat mahdollisuuden ansaita tuhansia dollareita. On olemassa kuuluisia turnauksia, joita järjestetään vuosittain. Esimerkiksi vuonna 2006 erään backgammon-turnauksen ensimmäinen palkinto oli ,000 .

Sen lisäksi jokaiselle karsintaturnauksen voittajalle tarjotaan täysi tervetuliaispaketti, johon kuuluu osallistumisvero, yöt hotellissa paikassa, jossa turnaus järjestetään sekä rahat lentolippua varten.Käteispalkinnon lisäksi ja sen lisäksi, että arvonta järjestetään paikan päällä, tiettyjen avainpelien suora uudelleenlähetys on taattu backgammon-palvelimilla, mukaan lukien semifinaalit ja finaalit.

Voit täydentää tiliäsi usein eri maksutavoin. Voit käyttää tiliä, jolta voit nostaa rahojasi tällä tavoin.Ladattuasi ohjelman alle minuutissa saat sähköpostiisi koodin, jonka avulla saat ilmaisia krediittejä tilillesi.Saatavillasi on sähköpostituki 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

Pelatessasi backgammonia rahasta voit lisäksi käyttää jännittäviä sääntöjä, kuten Jacoby-sääntöä. Tämä sääntö kannustaa pelaajaa hankkimaan enemmän pisteitä tuplapelissä. Tämän säännön ansiosta pelistä tulee dynaamisempaa, sillä pelaaja ei odota gammonia tai backgammonia, vaan hän tuplaa saadakseen pisteitä nopeammin.

Vielä yksi asia:
Monet nettibackgammonsalit tarjoavat kaikenlaisia bonuksia (katso Play65 Bonus esimerkiksi), joten tarkistathan ne varmasti ennen kuin aloitat backgammonin pelaamisen rahasta.

Pelata
Backgammon

Lisää backgammon artikkeleita:

Pelata
Backgammon