Usen kysyttyä

Mitä ovat VIP-pisteet & shoppailupisteet?

Kun pelaat Play65™, :ssa, saat pisteitä jokaisesta pelaamastasi $:sta.

Näistä pisteistä rakentuu VIP Klubi. Pisteitä on kahdenlaisia:

  • VIP-pisteet
  • Shoppailupisteet

Aina kun saat yhden VIP-pisteen, saat myös yhden tai useamman Shoppailupisteen VIP-tasosi perusteella. Jos olet esimerkiksi Kulta VIP-pelaaja, saat 2.5 Shoppailupistettä jokaista VIP-pistettä kohti.

VIP-pisteitä käytetään ainoastaan VIP-tasosi mittarina, eikä niitä voi muuttaa hyödykkeiksi.

Shoppailupisteillä on raha-arvo, ja niitä voi käyttää turnajaisten pääsymaksuihin, ostosten tekemiseen VIP-kaupassa, ja niitä voi vaihtaa käteiseksi.

Shoppailupisteitä vaihdetaan käteiseksi seuraavan vaihtokurssin mukaan:
100 000 shoppailupistettä -> 450$
50 000 shoppailupistettä -> 200$
10 000 shoppailupistettä -> 40$
5 000 shoppailupistettä -> 15$

Kuinka saan VIP-pisteitä ja shoppailupisteitä?

Vip-pisteiden kerääminen on yhtä helppoa kuin backgammonin pelaaminen. Saat pisteitä pelaamalla Play65™ :n oikean rahan peleissä. Saat VIP-pisteitä kurssilla 1 VIP-piste (ja vastaava määrä shoppailupisteitä) jokaista panoksesi $:a kohti. Yhtä pienemmät VIP-pisteet kootaan sadasosina ja lisätään sitten VIP-saldoon (kun 1 piste on saavutettu).

  • Esimerkiksi .5 pelistä pelaaja saa 15.5 VIP-pistettä, joten hän saa 15 VIP-pistettä pelaamisestaan kyseisessä pelissä ja 0.5 pistettä kootaan (lisänä vastaavaan määrään Shoppailupisteitä).

panokset €:na ja £:na tuottavat pisteitä valuuttakurssien ja VIP-tason mukaan, eli Pronssitason VIP-pelaaja, joka pelaa €1 panoksen saa keskimäärin 1.3 VIP-pistettä ja 1.3 shoppailupistettä.

  • Esimerkiksi €10 pelistä pelaaja saa 13 VIP-pistettä (perustuen € -> 1$.3 vaihtokurssiin).

Huomaa, että “Play Money” ja “Freeroll” turnaukset eivät vaadi käteismaksua, eivätkä siten anna VIP- tai shoppailupisteitä.

Voinko saada shoppailupisteitä kun tililläni on aktiivinen bonus?

Et voi. Voit kerätä vain VIP-pisteitä kun tililläsi on aktiivinen tai vireillä oleva bonus. Voit ottaa yhteyttä tukipalveluumme jos haluat poistaa bonuksen saadaksesi shoppailupisteitä.

Kuinka voin tarkistaa VIP-statukseni?

Play65™ :n Kassa –sivulla on tietoja, mm. VIP-statuksesi, kuinka kauan se on voimassa, kuinka monta VIP-pistettä tarvitset päästäksesi seuraavalle VIP-tasolle, Shoppailupistesaldosi ja linkki VIP-lahjatavarakauppaamme.

Kuinka kauan VIP-statukseni kestää?

VIP-statuksesi kestää seuraavan kalenterikuukauden loppuun, ellet tule hyväksytyksi uudelleen kyseiselle tai sitä korkeammalle tasolle.

Jos siis olet kerännyt 10 000 VIP-pistettä kesäkuun 1. ja 20. päivän välillä, olet saavuttanut Kulta-statuksen kesäkuun ajaksi. Tämä status kestää kesäkuun loppuun asti. Jos tulet hyväksytyksi uudelleen kesäkuun aikana (ansaitsemalla toiset 10 000 VIP-pistettä), Kulta-statuksesi kestää elokuun loppuun, ja niin edelleen.

Ymmärrän, että jos minut hyväksytään Hopea VIP-jäseneksi toukokuun aikana, tulen pitämään tämän statuksen kesäkuun loppuun asti, vaikka en tulisikaan hyväksytyksi kesäkuun aikana. Saanko silti bonus Shoppailupisteitä kesäkuun aikana?

Saat. Olet Hopea VIP koko kesäkuun ajan, ja keräät myös bonus Shoppailupisteitä.

Onko VIP-pisteillä umpeutumisaika?

On. Laskuri nollataan joka kuukauden ensimmäisenä päivänä.

Onko shoppailupisteillä umpeutumisaika?

Shoppailupisteet umpeutuvat vain jos et saa yhtään shoppailupisteitä yhden kalenterivuoden kuluessa. Esimerkiksi, jos saat shoppailupisteitä vuonna 2010, shoppailupisteesi eivät mene umpeen sen vuoden kuluessa. Jos et kuitenkaan saa yhtään shoppailupisteitä kalenterivuonna 2011, shoppailupisteesi menevät umpeen tammikuun 1. päivänä 2012.

Voinko maksaa osallistumismaksun Play65™ :n turnauksiin Shoppailupisteilläni?

Voit. Klikkaa >VIP kassasivulla, jolla voit ostaa pääsyjä turnauksiin.