Language:
Maailman suurin backgammon-sali

Suojaus

Play65™ suhtautuu turvallisuuteen vakavasti. Sitoumuksemme turvallisuuden puolesta on tehnyt meistä johtavan yrityksen Internet-toimintojen alalla. Voit olla varma, että henkilökohtaiset tietosi pidetään täysin luottamuksellisina ja turvassa.

Tilin suojaus

Kaikkiin Play65™-tileihin sovelletaan seuraavia suojatoimenpiteitä:

  • 1. Valvottu käyttöoikeus vain pelaajille:
    Play65™-tilejä on mahdollista käyttää vain ainutlaatuisen tilinimen ja salasanan avulla. Kullekin pelaajalle sallitaan vain yksi (1) tili. Pidä salasanasi ehdottoman salaisena. Jos unohdat tilinimesi tai salasanasi, saat uudet tilalle pyynnöstä.
  • 2. Henkilöllisyyden tarkastus:
    Pelaajien on rekisteröidyttävä omalla laillisella nimellään ja annettava postiosoitteensa ja yhteystietonsa kokonaisuudessaan luodessaan Play65™-tiliä. Rekisteröityminen väärällä nimellä tai postiosoitteella johtaa tilin lakkauttamiseen. Satunnaisia henkilöllisyys- ja turvatarkastuksia tehdään säännöllisesti järjestelmän turvallisuuden suojelemiseksi.

Maksutapahtumien suojaus

Play65™-maksukäsittelykeskus käyttää korkeatasoista salaustekniikkaa. Maksujen käsittelykeskuksemme käyttää 128-bittistä salausta, jolla varmistetaan Internet-backgammonin pelisaliin saapuvien ja sieltä lähtevien tietojen paras mahdollinen yksityisyys ja luottamuksellisuus.Play65™-tiedonsiirtojen turvallisuus saavutetaan kehittyneellä ja kansainvälisesti hyväksytyllä, alan vaatimukset täyttävällä menetelmällä: SSL (Secure Socket Layer) -salausalgoritmitekniikalla. Tämä tarkoittaa sitä, että korttisi, nimesi, osoitteesi, luottokorttisi numero, salasanasi ja muut oman tietokoneesi ja palvelimemme välillä kulkevat tiedot on suojattu samalla suojauksen tasolla kuin mitä pankit käyttävät. Tämä on turvallisempaa kuin luottokortin käyttäminen paikallisella bensiiniasemalla tai pitsan tilaaminen puhelimitse.

Ohjelmiston suojaus

Kaikki oman tietokoneesi ja pelipalvelimiemme välinen tiedonsiirto on tehokkaasti salattu.Olemme ottaneet käyttöön asianmukaisia turvatoimenpiteitä, sääntöjä ja teknisiä ratkaisuja, jotka suojaavat hallussamme olevia henkilökohtaisia tietoja niiden luvattomalta tai virheelliseltä käytöltä, paljastamiselta, kielletyltä muuttamiselta, laittomalta tuhoamiselta tai tahattomalta menetykseltä.

24-tuntinen ja 7-päiväinen tuki: Jos sinulla on kysymyksiä Play65™-turvatoimenpiteistä tai jokin suojaukseen liittyvä ongelma, ota meihin yhteyttä Support@play65.com.