Language:
Maailman suurin backgammon-sali

tipsandtricks

Vihjeitä ja niksejä

 • Settings-ominaisuus on tarkoitettu seuraavia varten:
  1. a) Voit valita, haluatko korostaa suositeltuja siirtoja Enable Highlighted Moves -ruudusta.
   b) Vain oikealla rahalla pelaaville: jos yrität järjestää yhteistä peliä ystävän kanssa, mutta ette löydä toisianne, käytä Show Only Players Close to My Rating -ruutua.
   c) Voit ottaa äänet käyttöön tai poistaa ne käytöstä Sound-ruudusta.
 • Vain oikealla rahalla pelaaville: Game History -ominaisuuden avulla voit käydä läpi vanhoja pelejäsi. Kun napsautat sitä, kiintolevylläsi oleva Saved Games -kansio avautuu automaattisesti. Kaikki pelisi tallennetaan oletusarvoisesti automaattisesti. Huomaa, että kun olet valinnut pelin ja painanut OK, näyttöön tulee ikkuna, josta näet pelin siirrot. Kun napsautat niitä, voit myös nähdä siirrot pelilaudalla. (Siirron napsauttaminen avaa aiemman pelilaudan siirron.) Jos haluat poistaa Auto-Save-valinnan käytöstä, voit napsauttaa Automatically Save All My Games -ruutua, joka sijaitsee yllä mainitun pelisiirtoikkunan alaosassa.
 • Kun haluat siirtää nappuloita, voit joko:
  1. a) siirtää pienemmän arvon mukaan napsauttamalla nappulaa hiiren kakkospainikkeella, tai siirtää alemman arvon mukaan napsauttamalla hiiren ykköspainikkeella

  tai

   b) vetää nappulan haluamaasi paikkaan.
 • Jos haluat tietää tietyn turnauksen tarkat tiedot, etsi kyseinen turnaus napsauttamalla Sit and Go-, Tournaments- tai Special Events -välilehteä ja kaksoisnapsauta sen nimeä. (Avautuu uudessa ikkunassa.)
 • Kaikki pelimme ovat julkisia, mikä merkitsee sitä, että kaikki voivat katsella niitä. Jos et kuitenkaan halua katsojien osallistuvan verkkokeskusteluun, voit napsauttaa Mute Chat -ruutua, joka sijaitsee peli-ikkunan vasemmalla puolella kohtien Auto Rlil ja Auto Bearoff alla. Jollet löydä peliluettelosta Watch-painiketta joidenkin pelien kohdalla, se merkitsee sitä, että jollakin pelaajalla on teknisiä ongelmia kyseisellä hetkellä. Et voi tehdä pelistä yksityistä.
 • Kun haluat aloittaa pelin, voit joko:
  1. a) Painaa Create a New Match -kohtaa (peliluettelon alla) ja määrittää säännöt. Tehtyäsi sen, nimesi näkyy kaikkien pelisalissa painikkeen Joinkanssa. Näet oman nimesi ja Leave-painikkeen sen vasemmalla puolella. Kun painat sitä, voit poistaa itsesi luettelosta.

  Tai

   a) Painaa Join-painiketta, jos haluat osallistua olemassa olevaan peliin, jonka säännöt on jo määritetty. Et voi muuttaa sääntöjä ilman vastapelaajan täydellistä suostumusta.
 • Jos tarvitset apua pelin sääntöjen kanssa, voi painaa F1-näppäintä tai napsauttaa Ohje-kohtaa (pelisalin alaosassa). Se avautuu uudessa Internet Explorer -ikkunassa, joka sisältää Web-sivustomme ohjeen.
 • Onko leikkirahataseesi juuri pudonnut nollaan? Eipä olekaan! Siirryit vahingossa leikkirahapelistä oikean rahan peliin. Voit korjata tämän napsauttamalla Switch to Fun Money -kohtaa (oikeassa alakulmassa Now Playing for Real Money -kohdan alla). Kun leikkirahataseesi putoaa viiden dollarin alarajalle tai alhaisemmaksi, järjestelmämme nostaa sen automaattisesti sataan dollariin.
 • Play65 tarjoaa monia erikoistapahtumia. Kaksi kertaa kuussa järjestämässämme suurturnauksessa esimerkiksi on $50,000 palkintopotti! Voit osallistua siihen joko suoralla ostolla, joka maksaa $175 ja on saatavilla kolme tuntia ennen tapahtuman alkamista, tai osallistumalla Sit and Go -satelliittitapahtumaan (joka maksaa vain $11.50), jossa voit voittaa kyseisen maksun! Saat täydet tiedot napsauttamalla Web-sivustomme Tournaments-välilehteä.
 • Jos haluat ilmoittaa epäasiallisesti käyttäytyvistä pelaajista, napsauta Report Abuse -kohtaa (peli-ikkunan oikeassa yläkulmassa). Huomaa, että asiakaspalveluryhmämme saattaa käsitellä muita pyyntöjä juuri silloin. Tästä syystä emme aina pysty käsittelemään valituksia epäasiallisesta käyttäytymisestä heti.
 • Kun luot uuden pelin tai hyväksyt toisen pelaajan peliehdot, voit halutessasi valita Fast game -valinnan (lyhyemmät ajastimet). Tällöin pelin ajastin aloittaa laskennan 1:30 minuutista normaalin pelin 2:30 minuutin sijasta.
 • Kun olet oppinut pelin taidot leikkirahapeleissä (virtuaalisen rahan peleissä) ja olet ansainnut 300 dollaria, on aika ruveta pelaamaan oikealla rahalla! Sinulle ilmoitetaan tietystä ajasta, jona saat ilmaisen bonuksen, kun olet tehnyt ensimmäisen talletuksen oikealla rahalla.
 • Tuo ystäväsi mukaan pelaamaan ja ansaitse käteistä! Jokaisesta ystävästä, joka rekisteröityy pelaamaan oikealla rahalla, annamme sinulle 20 dollarin bonuksen. Katso lisätietoja Tell-A-Friend-sivulta
 • .

 • Kun olet saanut kahden dollarin tervetuliaisbonuksen, saat mahdollisuuden voittaa lisäbonuksen kaksi kertaa päivässä! Se on nimeltään Happy Hour – noudata ohjeita, jotka annetaan tiettyyn aikaan esille ponnahtavassa ikkunassa, niin saat bonuksen ensimmäisestä talletuksestasi.