Language:
Maailman suurin backgammon-sali

Pelaa suorissa turnauksissamme!

Tammikuu 
2014
 
 
 
 
 
Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Turnaustiedot saat näkyviin siirtämällä hiiren osoittimen kalenterissa halutun turnauksen päälle

Napsauta tästä ja näet tämän kuukauden turnaukset

Meillä on backgammon-turnauksia: Rajaton määrä turnauksia tiettyinä aikoina.Tarjoamme erilaisia Sit&Go- tai tapahtumaturnauksia (myös huviturnauksia).

Sit & Go -turnaukset

Play65™:n Sit & Go -turnaukset alkavat, kun esimääritetty lukumäärä pelaajia on rekisteröitynyt. Rekisteröidy turnaukseen napsauttamalla pääluettelon vasemmalla puolella olevaa Osallistu-painiketta.

Turnaustapahtumat

Play65™-tapahtumaturnaukset alkavat esimääritettynä päivänä ja kellonaikana. Mitä useampi pelaaja rekisteröityy, sitä suurempi tulee palkinnosta, sillä se muodostuu turnauksen maksuista. Voit tarkastaa turnauksen alkamisajan pääluettelosta.

Swing-turnaukset

 • Swing on kilpailu, jossa kaikki pelaajat aloittavat samalla pelimerkkimäärällä ja jatkavat pelaamista, kunnes yksi pelaaja on saanut kaikki pelimerkit itselleen.
 • Pelaajat jatkavat turnauksen pelaamista niin kauan, kun heillä on pelimerkkejä.
 • Pelaajat valitaan umpimähkäisesti yksittäistä peliä varten.
 • Kukin peli aloitetaan alkupanoksin nykyisen turnauksen CPP:n (pelimerkkiä/piste, selitys alla) mukaan.
 • Jos pelin alkaessa jollakin pelaajalla on vähemmän pelimerkkejä kuin CPP:ssä on määritetty, hänen alkupanoksensa koostuu kaikista hänen pelimerkeistään, ts. pelaajalla on ”kaikki pelissä”.
 • CPP:tä nostetaan muutaman minuutin välein turnauksen aikana mutta ei yksittäisen pelin aikana. (Näytetään turnauspelisalissa.)
 • Pelaajan pisteytys määritetään kunkin pelin lopussa.

  Määritys:Pelimerkkiä/piste (CPP): pelimerkkien lukumäärä, joka vastaa pelin kunkin pisteen arvoa. Tämä arvo ei muutu pelin aikana.
  Jos voitat tavallisessa pelissä, ja CPP-arvo oli 100 ja tuplauskuution arvo 2, voitat 200 pelimerkkiä. Samat säännöt pätevät gammon-voittoihin (x2) ja backgammon-voittoihin (x3).

 • Backgammon-satelliittiturnaukset

  Backgammon-satelliittiturnaukset ovat backgammon-turnauksia, joissa voittaja (tai voittajat) saa ilmaisen osallistumisoikeuden toiseen backgammon-turnaukseen. Backgammon-satelliittiturnaukseen osallistumisella on suuri etu: pelaajat voivat käyttää alhaisempaa satelliittiturnauksen alkupanosta suoran, kalliimman alkupanoksen sijasta.

  Backgammon-knockout-turnaukset

  Backgammon-knockout-turnaukset on jaettu asteittaisiin kierroksiin; kukin backgammon-pelaaja pelaa enintään yhdessä kilpailussa kullakin kierroksella. Kunkin kilpailupelin parhaiten sijoittuneet pelaajat siirtyvät seuraavaan kierrokseen. Kun kierroksia tulee lisää, backgammon-pelaajien ja kilpailujen lukumäärä pienenee, ja viimeisellä kierroksella on vain yksi kilpailu, jonka voittajasta tulee koko turnauksen mestari.