Language:
Maailman suurin backgammon-sali

Backgammon – onnea vai todennäköisyyttä?

M. Petersen Joidenkin ihmisten mielestä backgammon-onni riippuu hyvästä tuurista, mutta jos tarkastelet peliä matemaattisesti, huomaat, että suuri osa pelistä koostuu mahdollisuuksien laskemisesta.
Kaikki on kiinni siitä, ettei nappuloita jäisi paikoille yksinään, mutta jos niin käy, päämäärä on löytää paikka laudalta, jossa vihollinen ei pääsisi niihin käsiksi.
Esimerkki: Jos syön nappulasi, en saa jäädä yksin paikalleni, josta pääset käsiksi nappulaani seitsemällä askeleella, koska kaikkein mahdollisin kahdella arpakuutiolla tehty heitto on 7. Sen saa aikaa yhdistelmillä 6–1, 5–2 ja 4–3.
Samoin olemassa on monia muita tiettyjä sääntöjä, jotka koskevat nappuloita ja tiettyjä heittoja. Peliä voi harjoitella tai voit käydä kirjastossa, jossa on suuret määrät kirjoja backgammonista ja todennäköisyyden laskemisesta omaisuuden voittamiseksi PLAY65-sivustolla.
Voit tietenkin olla yksi niistä ihmisistä, jotka perustavat pelinsä pelkälle onnelle. Hyvin harvat menestyvät tällä tavoin. Useimmat tavalliset ihmiset saavat suurimman edun pelistä todennäköisyyslaskelmalla.
Pelata
Backgammon

Lisää backgammon artikkeleita:

Pelata
Backgammon